Wouter Hoeffnagel - 15 maart 2016

Plantronics benoemt Paul Clark tot Vice President en Managing Director voor Europa en Afrika

Plantronics stelt Paul Clark aan als Vice President en Managing Director voor Europa en Afrika. Clark leidde bij Plantronics voorheen de business in Noord- en Oost-Europa, Rusland en Sub-Saharaans Afrika. Hij volgt Philip Vanhoutte op die Plantronics na 12 jaar dienst op 1 april 2016 gaat verlaten.

Clark startte in 1994 bij Plantronics en werd later gepromoveerd tot EMEA Marketing Director. In deze positie was hij nauw betrokken bij het realiseren van groei in de EMEA-regio. Hij introduceerde het eerste internationale reseller-programma, een speerpunt van de Plantronics consumentenbusiness in de regio. Clark speelde daarnaast een belangrijke rol bij de introductie van het Plantronics Connect Partner Program op de Russische en Oost-Europese markt. Voor zijn komst naar Plantronics vervulde hij een aantal leidinggevende functies in sales, productmanagement en marketing bij diverse bedrijven.

Clark heeft de graad Bachelor of Science in Electronic Engineering, en een business administration diploma van de Durham University. Daarnaast studeerde hij Strategic Marketing Management aan de Harvard Business School.

SLTN Vierkant SentinelOne BW 04-09-2023 tm 16-10-2023
Progress Communications BN start week 17 tm 19

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!