Wouter Hoeffnagel - 17 november 2022

Jason Beal versterkt Barracuda als VP Worldwide Partner Ecosystems

Jason Beal versterkt Barracuda als VP Worldwide Partner Ecosystems image

Securitybedrijf Barracuda stelt Jason Beal (foto) aan als Vice President, Worldwide Partner Ecosystems. Beal beschikt over meer dan 20 jaar kanaalervaring, met een focus het lanceren, ontwikkelen en uitbreiden van channel-ecosystemen rond cybersecurity.

Beal gaat de wereldwijde channelstrategie en -ontwikkeling leiden, waarbij hij zich vooral richt op het stimuleren van groei binnen het wereldwijde partnerecosysteem van Barracuda. In zijn nieuwe rol gaat Beal de partners van Barracuda ook helpen om kansen in de markt verder te benutten met innovatieve technologische oplossingen.

Investeren in channelpartners

“We zijn blij om Jason te verwelkomen bij Barracuda”, zegt Chris Ross, CRO van Barracuda. “Dit is een belangrijk onderdeel van ons voortdurende streven om te investeren in onze channelpartners. We kijken uit naar zijn inzet bij verder versnellen van de groei van ons partnerecosysteem en het stimuleren van innovatie binnen ons bedrijfsmodel. Hij gaat ook een integrale rol spelen bij de verdere opbouw en groei van een channel go-to-market strategie en een partnerprogramma van wereldniveau.”
 
"Ik ben verheugd om me aan te sluiten bij het Barracuda team en om te helpen bij het stimuleren van de groeifase van het bedrijf”, zegt Jason Beal, VP Worldwide Partner Ecosystems bij Barracuda. “Ik kijk uit naar de impact die ik het team kan bieden bij het uitvoeren van onze groeiplannen terwijl we blijven voorzien in de behoeften van partners en klanten met onze geïntegreerde suite van geavanceerde securityoplossingen."
 
Beal versterkt Barracuda en vertrekt bij AvePoint, waar hij Senior Vice President, Global Channel & Partner Ecosystems was en zich richtte op de implementatie van de wereldwijde channelstrategie en hun eerste wereldwijde partnerprogramma. Voorafgaand aan AvePoint bekleedde Beal leidinggevende functies in het channel bij zowel Palo Alto Networks als Ingram Micro.

SLTN Vierkant Vertiv BW week 6 liggend oranje/vierkant blauw 04-12-2023 tm 11-12-2023
Netgear banner liggend start week 14

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!