Wouter Hoeffnagel - 08 september 2022

PA Consulting benoemt Marcel van der Schenk en Joost Stiemer tot partners

PA Consulting benoemt Marcel van der Schenk en Joost Stiemer tot partners image

PA Consulting (PA) benoemt Marcel van der Schenk tot Partner Financial Services en Joost Stiemer tot Partner Manufacturing/Consumer Industries. PA kent een ambitieuze groeiambitie in zowel financiële dienstverlening als de maakindustrie. In hun nieuwe rol realiseren Marcel van der Schenk en Joost Stiemer samen met de klanten van PA innovaties die bijdragen aan een positieve menselijke toekomst.

Met deze aanstellingen haalt PA decennia aan ervaring in huis op het gebied van management consulting. Van der Schenk was onder meer Ass. Vice President Consulting Benelux bij Cognizant. Hij keert met deze overstap terug naar zijn roots bij PA, waar hij eerder Managing Consultant was. Stiemer stapt over uit een vergelijkbare positie bij Tata Consultancy Services. Daarvoor werkte hij onder meer bij Deloitte en PwC.

Van der Schenk is enthousiast over zijn terugkeer: “PA zit in mijn DNA. Het bedrijf richt zich uniek op end-to-end innovatie voor onze klanten, of dat nu in het kader van digitale transformatie of veranderingen van de business is. Samen met dit team van mij bekende en gepassioneerde experts zal ik me met volle focus op klant en inhoud richten op het waarmaken van innovatieve ideeën.” Ook Joost Stiemer kijkt ernaar uit om aan de slag te gaan. ““PA is een management consultancy organisatie met diepgaande kennis op het vlak van innovatie, industrie 4.0 en duurzaamheid. Ik ben ervan overtuigd dat ik ook veel van mijn nieuwe collega’s zal kunnen leren. Samen met dit nieuwe, hechte team zal ik me inzetten om met al deze expertise organisaties te helpen innoveren voor een betere toekomst.”

Trend Micro BW week 20 rm 23-2023 Doe mee met Dutch IT Cloud Survey 2023 BW vierkant tot 31 mei 2023
ALSO CTV BW 23-05-2023 t/m 30-05-2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!