Wouter Hoeffnagel - 03 oktober 2022

Bert Stam benoemd tot Federation Lead Benelux bij SoftwareONE

Bert Stam benoemd tot Federation Lead Benelux bij SoftwareONE image

SoftwareONE, leverancier van software- en cloudtechnologie-oplossingen, benoemt Bert Stam (foto) per 1 oktober 2022 tot Federation Lead voor de Benelux. Stam verlaat Rackspace, waar hij als General Manager verantwoordelijk voor Noord-Europa was.

In deze nieuwe, overkoepelende functie gaat Stam deel uitmaken van het EMEA Leadership team, en rapporteert hij aan Reinhard Waldinger, Regional Lead EMEA: “De exponentiële groei en transitiefase waar SoftwareONE momenteel doorheen gaat vraagt om een meer regionale dan lokale aansturing en ik ben blij dat Bert, met zijn kennis en ervaring, ons team komt versterken”.

Ruim dertig jaar ervaring

Stam beschikt over meer dan drie decennia ervaring in de IT-markt. Hij begon midden jaren negentig bij een HP-reseller en stapte daarna over naar HP, waar hij tijdens zijn tienjarige loopbaan verschillende managementfuncties bekleedde. Hij werkte het laatst bij Rackspace in verschillende functies voordat hij General Manager voor Noord-Europa werd bij het bedrijf.

Stam kent een persoonlijke, mensgerichte stijl van leidinggeven en is ondernemend, nieuwsgierig, empathisch en resultaatgericht. "SoftwareONE is een prachtig bedrijf dat klanten echt vooruit helpt in hun digitale transformatie. Ik kijk ernaar uit om de komende jaren mijn bijdrage te leveren aan het succes van SoftwareONE Benelux", aldus Stam.

SentinelOne bannercampagne BW 04-09-2023 tm 31-01-2024 SLTN Vierkant
SLTN liggend

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!