Floris Hulshoff Pol - 02 september 2022

EVBox bevestigt Remco Samuels als vaste CEO

EVBox bevestigt Remco Samuels als vaste CEO image

Remco Samuels is aangekondigd als vaste CEO van EVBox, een wereldwijde leverancier van laadoplossingen. Remco trad in mei 2021 toe tot de directie en het executive managementteam van het bedrijf als interim-CEO.

Met Remco's uitgebreide ervaring in de energie-industrie en expertise in het bouwen van verbonden teams in verschillende internationale business units, sluit Remco zich aan bij EVBox om zijn verdere groei in de elektrische mobiliteitssector te ondersteunen.

Remco heeft eerder voor EY en ENGIE Nederland gewerkt voordat hij naar Brussel verhuisde en later naar Parijs, waar hij verschillende leidinggevende functies bekleedde binnen de strategie- en financiële afdelingen van Engie.
Kristof Vereenooghe was de CEO van EVBox sinds 2015. Hij is sinds mei 2021 niet meer actief betrokken bij EVBox. Hij zal zijn carrière buiten het bedrijf voortzetten en het managementteam van EVBox wenst hem het allerbeste in deze nieuwe stappen.

Ontmoet het EVBox Executive Management Team:

Remco Samuels, Chief Executive Officer

Gerwin Sieders, Chief Commercial Officer

Imen Marrak, Chief Finance Officer

Maurice van Riek, Chief Technology Officer

Karl (Charlie) Wagner, Chief Operations Officer

Lisa Assenmacher, VP People & Places

Christophe François, General Counsel en Company Secretary

Pierre Tarif, Chief Information Officer

Foto: Het EVBox Executive Management Team (van linksboven tot rechtsonder: Pierre Tarif, Maurice van Riek, Christophe François, Imen Marrak, Gerwin Sieders, Karl (Charlie) Wagner, Remco Samuels, Lisa Assenmacher)

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!