Witold Kepinski - 24 oktober 2022

Johan Verschoor is business unit manager Cybersecurity bij Fortezza Groep

Johan Verschoor is aangesteld als nieuwe business unit manager Cybersecurity bij Fortezza Groep, specialist op het gebied van IT, datamanagement, softwareontwikkeling en cybersecurity. In deze functie gaat Verschoor het Management Team versterken en wordt hij verantwoordelijk voor de groei van de business unit Cybersecurity.

Verschoor heeft de afgelopen 12 jaar veel ervaring opgedaan op het gebied van cybersecurity en business development bij onder andere Fox-IT en Ctac. Hier heeft hij zowel sales als delivery teams aangestuurd en was hij verantwoordelijk voor de introductie van diverse nieuwe cybersecurity proposities.

Eerder was hij commercieel verantwoordelijk in verschillende strategische business development rollen bij Canon Benelux, Ricoh Nederland en Siemens IT Solutions en Services.

“Johan Verschoor zal zijn jarenlange ervaring gaan inzetten om Fortezza Groep als strategisch partner te laten groeien, zodat wij andere organisaties op het gebied van IT succesvol kunnen blijven maken. Zijn passie voor het vakgebied en commerciële achtergrond maakt hem de juiste persoon om de business unit Cybersecurity door te ontwikkelen. De komst van Johan zal ons helpen om nog sneller te innoveren voor onze klanten”, aldus Mark van der Snel, directeur Fortezza Groep.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!