Wouter Hoeffnagel - 26 oktober 2022

Patrick Laurier versterkt sales team van Commvault

Patrick Laurier versterkt sales team van Commvault image

Commvault, speler in intelligente datadiensten voor on premises-, cloud- en SaaS-omgevingen, stelt Patrick Laurier (foto) aan als Senior Account Executive Public Sector. Binnen Commvaults’ sales team richt Laurier zich op het realiseren van de groei van Commvault in de Nederlandse publieke sector.

Dankzij ruim 20 jaar werkervaring binnen de IT in de publieke sector, aan zowel de kant van de koper als verkoper, sluit Patrick Lauriers profiel naadloos aan op zijn nieuwe verantwoordelijkheden bij Commvault. Laurier is werkzaam geweest bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken als data architect en neemt uitgebreide ervaring in salesposities bij vooraanstaande resellerpartijen zoals Computacenter mee. In zijn nieuwe functie zet hij zijn kennis en netwerk in om uitvoerende Nederlandse overheidsorganisaties te helpen met het beantwoorden van hun datavraagstukken.

Laurier: “Dankzij mijn ervaring aan beide kanten van de tafel heb ik een helder beeld van wat zich binnen de overheid op het gebied van datamanagement afspeelt. Dit inzicht zet ik graag in om meerwaarde te creëren voor organisaties rondom essentiële vraagstukken zoals de exponentiële groei van data en bijkomende nieuwe wetgeving en kosten. Met de consistente erkenning door onder ander Gartner en nieuwe oplossingen zoals Metallic en Threatwise heeft Commvault zich bewezen als een vooraanstaande en innovatieve partij. Daarom denk ik dat Commvault voor mij de juiste organisatie is om voor overheidsinstanties het verschil te kunnen maken op het gebied van dataintegriteit, -veiligheid, -beschikbaarheid en -management in het algemeen.”

Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
Vertiv BN 01-07-2024 tm 05-08-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!