Wouter Hoeffnagel - 15 november 2022

Workiva stelt Philippe Moormann aan als Regional Sales Director – ESG

Workiva stelt Philippe Moormann aan als Regional Sales Director – ESG image

Workiva, cloudgebaseerd platform voor verbonden en rapportagenaleving, benoemt Philippe Moormann (foto) tot Regional Sales Director - ESG. In deze rol is Moormann verantwoordelijk voor het verbeteren van transparante ESG-rapportageprocessen van bedrijven in de Benelux.

Moormann werkte tot voor kort bij PwC, waar hij als ESG Business Development Lead bedrijven ondersteunde in hun duurzame transformatie. Zijn ruim twintig jaar aan ervaring gaat hij nu inzetten voor het ondersteunen van klanten van Workiva bij het creëren van meer transparantie in hun ESG-verslaglegging.

'Transparant rapporteren wordt steeds belangrijker'

“Transparant rapporteren over hoe de activiteiten van bedrijven invloed hebben op maatschappij en milieu wordt steeds belangrijker. Bovendien zijn vanaf 2024 de CSDR-richtlijnen van kracht, die moeten gaan zorgen voor meer transparantie en een betere kwaliteit van duurzaamheidsinformatie. Ik kijk ernaar uit om samen met Workiva impact te kunnen maken op de maatschappelijke duurzaamheidsagenda van deze bedrijven”, aldus Moormann.

Met ESG Reporting biedt Workiva een oplossing voor ESG verslaggeving die het risico op fouten bij de verslaglegging minimaliseert en tegelijkertijd interne samenwerking faciliteert die dus ook de waarde van de bedrijfsrapportage, voor alle belanghebbenden, verhoogt.

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024
Comstor BN start 14 feb CIS Services Awareness

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!