Witold Kepinski - 24 januari 2023

Richard Poolman wordt VP Government Alliances Quantexa EMEA

Richard Poolman wordt VP Government Alliances Quantexa EMEA image

Quantexa heeft Richard Poolman aangesteld als Vice President Government Alliances EMEA. In deze rol zal hij een regionaal team beheren en opbouwen om Quantexa's Government Alliances-ecosysteem in deze snelgroeiende regio te laten groeien.

Direct rapporterend aan Mark McNerney, SVP Global Alliances, zal Richard verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van de strategie van de wereldwijde alliantie met partners in de EMEA-regio om samenwerkingsmogelijkheden in de publieke sector te creëren en de grootste waarde te blijven bieden aan de klanten van Quantexa. Poolman zal zich richten op Strategic Consultancy (Big Four), Specialist Government SI's tot Technology en Data Partners. Daarnaast zal hij nauw samenwerken met het verkoopleiderschap van Quantexa om de algehele omzetgroei te stimuleren.

Poolman sluit zich aan bij Quantexa met een dynamische carrière die een weerspiegeling is van baanbrekende ervaring in de computer-, software- en internetindustrie. Voordat hij bij Quantexa kwam, bekleedde hij regionale en wereldwijde seniorfuncties bij onder meer Snowflake, Tanium en ServiceNow.

Derek Brown, Chief Business Officer bij Quantexa merkte op: “Richard's aanstelling bij Quantexa is een belangrijke bevestiging van onze voortdurende inzet om overheidsinstanties en de publieke sector te helpen profiteren van Quantexa's oplossing voor beslissingsinformatie. Door het gebruik van Context helpen we klanten om verborgen risico's bloot te leggen en nieuwe kansen te identificeren, zodat ze sneller en effectiever kunnen operationaliseren, terwijl ze de transparantie en het vertrouwen vergroten en de risico's minimaliseren. We zijn verheugd dat Richard's ervaring en leiderschapspassie de groei in de regio stimuleren en nauw samenwerken met onze Alliantie-partnerschappen voor succes."

In een reactie op zijn recente benoeming zei Richard Poolman, VP van Government Alliances EMEA: “Ik vind het geweldig om voor Quantexa te werken met een speciale focus op overheidszaken, samen met onze GTM-partners in EMEA. Ik kijk ernaar uit om nauw samen te werken met onze partners met onze oplossingen voor beslissingsintelligentie en gegevensanalyse voor de publieke sector om een 360-gradenbeeld te bieden van relatienetwerken en burgerinformatie en om een reeks kritieke gegevenskwaliteit en analytische uitdagingen op te lossen bij het bestrijden van fraude. naleving afdwingen, belastingen innen, misdaad onderzoeken en grenzen beveiligen.”

Infopulse BW vierkant en liggend week 10 -2024 Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024
Infopulse BW vierkant en liggend week 10 -2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!