Witold Kepinski - 02 februari 2023

Maarten-Jan van der Marel wordt Regional Director Rubrik Benelux

Maarten-Jan van der Marel wordt Regional Director Rubrik Benelux image

Rubrik, de Zero Trust Data Security Company, stelt Maarten-Jan van der Marel aan als Regional Director Benelux. Van der Marel wordt daarmee verantwoordelijk om in te springen op nieuwe marktkansen en deze te benutten, en zo Rubrik binnen de Benelux-regio verder uit te bouwen.

Hiervoor was Maarten-Jan van der Marel werkzaam als Director Sales Operations EMEA bij Rubrik. Daarvoor werkte hij onder meer bij Blueprism en Dell EMC. Bij laatstgenoemde was hij van 2013 tot en met 2019 Director Sales Strategy Europe-West. Met zijn ervaring kan hij een waardevolle bijdrage leveren aan de groei van Rubrik.

Organisaties veiliger maken
“Organisaties zijn er inmiddels van doordrongen dat cyberweerbaarheid van groot belang is”, zegt van der Marel. “Ransomware wordt elke dag geavanceerder. Ik wil een bijdrage leveren om onze klanten nog weerbaarder te maken, zodat elke organisatie snel kan handelen in het geval van een aanval. Door snel in te grijpen worden downtime en bijbehorende kosten tot een minimum beperkt en kunnen organisaties bedrijfscontinuïteit waarborgen. Daar spelen wij met Rubrik een zeer belangrijke rol in.” 

“We zijn verheugd dat Maarten-Jan in de Benelux aan het roer staat. Hij heeft veel ervaring in vergelijkbare functies en kennis op het gebied van leiderschap en sales”, zegt Sander Kerkhoffs, Vice President Noord- & Centraal-Europa bij Rubrik. “We zijn ervan overtuigd dat Rubrik in de komende jaren de groei in de Benelux zal doorzetten. Maarten-Jan van der Marel levert daar een belangrijke bijdrage aan.” 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!