Wouter Hoeffnagel - 05 februari 2023

Tanium stelt Dan Streetman aan als CEO

Tanium stelt Dan Streetman aan als CEO image

Tanium, dat zich richt op IT-operations en securitymanagement, benoemt Dan Streetman (foto) tot Chief Executive Officer (CEO). Orion Hindawi, die medeoprichter en huidige CEO van Tanium is, gaat de rol van executive chairman op zich nemen. David Hindawi, medeoprichter van Tanium, wordt voorzitter met emeritaat.

Dan Streetman gaat voortbouwen op het marktmomentum van Tanium. Het bedrijf realiseerde een recordjaar wat betreft inkomsten en nieuwe klantengroei, productintroducties en adoptie van Tanium's converged endpoint management (XEM) platform. Streetman brengt veel ervaring mee naar Tanium. Eerder was hij actief als CEO van Allvue Systems en daarvoor van TIBCO Software. In zijn eerdere carrière hield Streetman toezicht op belangrijke transformaties bij BMC, Salesforce en C3.ai.

'Digitale transformatie blijft complexiteit creëren'

"Tanium doet er alles aan om aan de behoeften van klanten te voldoen", zegt Streetman. "Nu digitale transformatie complexiteit blijft creëren en het cybersecurity landschap op zijn kop zet, hebben organisaties een uitgebreid endpoint management platform nodig dat hun organisaties en hun mensen beschermt. Het is een enorme kans om Tanium te leiden en samen met mijn team zekerheid te bieden in onzekere tijden."

"Het oprichten en leiden van Tanium als chief executive officer is een eer geweest, zowel persoonlijk als professioneel", aldus Orion Hindawi. "Wat begon als een idee om bedrijven te helpen beveiligen tegen de groeiende digitale afhankelijkheid en cyberaanvallen is uitgegroeid tot een leider in de endpoint management industrie. Dan Streetman is een leider die onze waarden deelt en ik ben er trots op dat hij aan boord komt om het volgende hoofdstuk van Taniums verhaal te helpen schrijven. Ik heb het volste vertrouwen in zijn visie en zijn vermogen om de groei van onze organisatie op verantwoorde wijze te stimuleren."

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!