Witold Kepinski - 07 november 2016

Koning & Hartman stelt Tomas de Boer aan als Senior Consultant Industry

Koning & Hartman stelt Tomas de Boer aan als Senior Consultant Industry image

Koning & Hartman heeft onlangs Tomas de Boer benoemd tot Senior Consultant Industry. Tomas zal in deze rol leiding gaan geven aan het Smart Industry Team van Koning & Hartman, met een focus op Robotica & Mechatronica.

Met deze benoeming geeft Koning & Hartman invulling aan de ambitie om de positie op het gebied van de Smart Industry en Robotica verder te versterken. Tomas is dankzij zijn Master of Science Mechanical Engineering en PhD Robotics gespecialiseerd in Smart Industry. Hij deed eerder ruime internationale ervaring op op het gebied van robot-oplossingen in Spanje en de Verenigde Staten.

“We zijn verheugd met de toevoeging van Tomas de Boer aan ons Smart Industry team. We beschikken over een compleet portfolio producten en oplossingen op het gebied van industriële automatisering en Smart Industry. Onze specifieke kennis en ervaring op dat vlak maken ons uniek. Dat uitgangspunt zorgt ervoor dat we voor klanten middels de mogelijkheden die Smart Industry biedt onderscheidend vermogen kunnen creëren”, aldus Rob van Os, directielid Koning & Hartman.

Koning & Hartman heeft ervaring op het gebied van slimme oplossingen voor industriële omgevingen. Recentelijk kondigde het technologiebedrijf een partnership aan met ORTEC, specialist op het gebied van big data analyse. Vanwege haar kennisniveau op het gebied van Smart Industry is Koning & Hartman begin 2016 door het Ministerie van Economische Zaken benoemd als Smart Industry Ambassadeur.

WK

Arctic Wolf BW vierkant Dutch IT Channel Awards Nomineer Nu vierkant
canalys BW 7 juli tm 2 okt 2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!