Witold Kepinski - 10 februari 2017

Dirk Olivier verlaat Veenman

Dirk Olivier, algemeen directeur Veenman, gaat het bedrijf uit Rotterdam per 1 maart verlaten. Olivier, een bekend gezicht in de Nederlandse IT-business, werkte sinds november 2013 als algemeen directeur bij Veenman.

Olivier meldt: "Het was een fantastische uitdaging om deze ‘Oude Dame’ het tijdperk van digitalisering binnen te leiden. En dat is erg goed gelukt! Na deze succesvolle transformatie gaat Veenman nu een volgende fase in: verder bouwen op een stevig fundament, met een heldere visie en strategie. Voor mij een moment om met trots op terug te kijken. Tegelijk is het ook een moment om mij te bezinnen. Het transformeren en omvormen van een bedrijf heeft mijn absolute passie, terwijl in de fase die nu aanbreekt het om uitbouwen en consolideren gaat."

Olivier vervolgt: "Ik heb daarom besloten mij te richten op andere uitdagingen. Een moeilijke beslissing, maar ik ben er van overtuigd dat het de juiste is. De komende periode zal ik mijn activiteiten overdragen aan mijn opvolger, zodra deze bekend is. Ik wil je heel graag bedanken voor onze plezierige contacten en prettige samenwerking de afgelopen tijd! Ongetwijfeld zullen we elkaar in de toekomst snel treffen."

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!