Wouter Hoeffnagel - 11 oktober 2017

René Fouraschen wordt Commercial Director bij Claranet Benelux

René Fouraschen wordt Commercial Director bij Claranet Benelux image

Claranet Benelux, gespecialiseerd in (online) werkplekken, security, netwerken, managed hosting en cloud, stelt René Fouraschen (foto) aan als Commercial Director. Fouraschen wordt verantwoordelijk voor het stimuleren van de sales en business development bij Claranet.

René Fouraschen zal leiding gaan geven over de complete sales en marketing organisatie in de Benelux, waaronder het salesteam van het onlangs door Claranet overgenomen Rely. Fouraschen is de oprichter van Rely. Wiebe Nauta, Managing Director van Claranet, is blij met de toetreding van René tot de directie van Claranet Benelux: “Tijdens en na de overname van Rely hebben we René leren kennen als een integere en ambitieuze ondernemer. We zijn er dan ook blij mee dat René ervoor gekozen heeft om de rol van Commercial Director te gaan vervullen. Hij heeft ondernemingsgeest, een enorme drive en enthousiasme. We zijn ervan overtuigd dat hij een belangrijke rol gaat spelen om de groeiambitie van Claranet Benelux verder vorm te geven en te begeleiden.”

Krachten bundelen

René is verheugd over de aanstelling: “Voor mij was de overname door Claranet een volledig nieuwe stap, maar één waar ik geen spijt van heb gehad. De bedrijfscultuur, de kansen en mogelijkheden en de korte lijnen spreken mij zeer aan. De overname opende deuren voor de Rely-organisatie en geeft zowel onze klanten als medewerkers een enorme schat aan mogelijkheden. Ik ben dan ook uitermate blij met de benoeming in deze functie en toetreding tot de directie. Door de krachten binnen de salesafdelingen te bundelen, geeft dat ons de mogelijkheid om klanten nog meer aan te kunnen bieden. Claranet heeft een solide basis in de Benelux met een gevestigd klantenbestand en ik zie ernaar uit om de komende periode met het team de groeiambitie in te vullen”.

René Fouraschen beschikt over meer dan twintig jaar ervaring in de ICT- en telecomsector. Tijdens zijn carrière vervulde hij met succes diverse Senior Sales- en Managing Director rollen. Zo maakte hij deel uit van het directieteam van DeLorentz & Partners en was hij oprichter, eigenaar en Managing Director bij zowel Felton als Rely.

Vertiv BW week 5 liggend groen/vierkant oranje 27-11-2023 tm 04-12-2023 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Vertiv BW week 5 liggend groen/vierkant oranje 27-11-2023 tm 04-12-2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!