Wouter Hoeffnagel - 22 maart 2018

Robert van Gasteren benoemd tot Board Advisor HAL24K

Robert van Gasteren benoemd tot Board Advisor HAL24K image

Datascience-specialist HAL24K maakt bekend per 1 maart 2018 Robert van Gasteren (59) als Board Advisor te hebben aangesteld. Van Gasteren heeft ruime ervaring in human resources bij onder meer Oracle en Capgemini. Daarnaast zal hij zijn ervaring als bestuurder en zijn brede commerciële netwerk inzetten.

Van Gasteren behaalde zijn masterdiploma Nederlands Recht met een specialisatie in privaatrecht, product liability en American law aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Op professioneel gebied was hij onder meer Principal Consultant en Senior Consultant HR bij rechtsvoorgangers van respectievelijk Korn Ferry Hay Group en KPMG, Senior HR Director Northern Europe & EMEA bij Oracle, en CSC en VP HRM van Capgemini Europe. Op dit moment is hij CEO van HR-dienstverlener Staffing Management Services en is hij als Advisor betrokken bij Annlyz, een onderneming die start-ups en scale-ups begeleidt. Ook beschikt Van Gasteren over ruime bestuurlijke ervaring dankzij zijn functioneren als onder andere vicevoorzitter van het bestuur van Platform Outsourcing Nederland en bestuurslid van de Vereniging Achmea, de meerderheidsaandeelhouder van Achmea Groep.

Tijdperk van digitale transformatie en data

Van Gasteren: “Je kunt er eigenlijk niet meer omheen: dit is het tijdperk van digitale transformatie en data. En HAL24K is op dit gebied een van de meest veelbelovende start-ups die steeds complexer problemen voor bedrijven en overheden aanpakt. Ik ben dan ook met veel enthousiasme aan mijn adviseurschap begonnen en kijk ernaar uit om binnen deze mooie organisatie waarde toe te voegen.”

“We hebben Robert met open armen ontvangen vanwege zijn bestuurlijke kennis en ervaring, en uiteraard vanwege zijn enorme HR-expertise”, zegt Jerome H. Mol, oprichter en CEO van HAL24K. “Wij hebben ambitieuze groeiplannen en Roberts in het verleden opgedane kennis bij organisaties als Oracle en Capgemini biedt ons veel toegevoegde waarde.”

Gartner BW start 5 juli tm 4 nov 2023 Claranet BW 11-09-2023 tm 25-09-2023
Netgear banner liggend start week 14

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!