Wouter Hoeffnagel - 01 mei 2018

Commvault benoemt Scott Strubel tot vice president Worldwide Channels

Commvault benoemt Scott Strubel (foto) tot vice president Worldwide Channels. In deze rol is Strubel verantwoordelijk voor Commvault’s wereldwijde ecosysteem van resellers en distributeurs. Strubel gaat zich voornamelijk richten op het ontwikkelen van programma’s om channel partners te ondersteunen bij de differentiatie van de oplossingen van Commvault in de markt en daarbij toegevoegde waarde aan hun klanten te bieden.

Strubbel heeft veel ervaring met het leiden van gerenommeerde sales- en partnerorganisaties in de sector. Recentelijk was hij vice president van de Americas Partner Organisation bij NetApp, waar hij verantwoordelijk was voor indirecte channel-inkomsten en leidde hij teams die met NetApp-partners in Noord- en Zuid-Amerika werken. Strubel bekleedde ook functies op het gebied van sales en channel leadership bij HP, waar hij deel uitmaakte van een managementteam dat werd opgericht om HP Software te lanceren.

Commvault benoemde onlangs Owen Taraniuk tot hoofd van Worldwide Partnerships & Market Development en volgde snel met het aannemen van Andy Vandeveld als vice president Worldwide Alliances. De recente executive benoemingen vallen samen met een aantal nieuwe en uitgebreide partnerschappen met onder andere AWS, Microsoft, Hitachi, Ltd, HPE en Infinidat.

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024
Arctic Wolf BN Gated Content

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!