Redactie - 13 november 2018

Stefan van Vlerken wordt Large Account Manager Qualys Benelux & Nordics

Qualys heeft Stefan van Vlerken benoemd tot Large Account Manager Benelux & Nordics. Van Vlerken richt zich op de snel groeiende lijst van grote organisaties die hun doelstellingen op het gebied van security en compliance managen met onder meer de cloud-oplossing van Qualys. Van Vlerken rapporteert aan Chantal ’t Gilde, Managing Director bij Qualys in de regio Benelux en Nordics.

In zijn laatste rol was Van Vlerken mede-eigenaar van NetBoss, een specialist in enterprise mobility. Hij hield zich hier voornamelijk bezig met commercie en marketing. Voor zijn ondernemerschap werkte Van Vlerken acht jaar als Senior Sales Consultant Enterprise Mobility bij ELMO/mITE. Daarvoor was hij Sales Consultant bij Copaco.

Chantal ’t Gilde: “Ons team en marktaandeel is de laatste jaren gestaag gegroeid en daarom is een relatiemanager als Stefan een belangrijke toevoeging voor het team. Tel daar zijn ervaring om op het kruispunt van commercie en techniek te opereren bij op en we hebben de juiste man op de juiste plaats. Van Vlerken: “De zakelijke relatie is voor mij altijd een van de belangrijkste drijfveren geweest. Samen kijken hoe het beter kan en waar kosten bespaard kunnen worden. Met deze insteek start ik dan ook bij Qualys.”

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6 Darktrace BW 28-05 tm 18-06-2024
Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BN V6

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!