Wouter Hoeffnagel - 18 april 2019

Daniëlle Meulenberg wordt Channel Account Manager MSP Sophos West-Europa

Daniëlle Meulenberg wordt Channel Account Manager MSP Sophos West-Europa image

Daniëlle Meulenberg is bij Sophos aangesteld als Channel Account Manager Managed Service Providers (MSP) voor de West-Europese markt. In haar nieuwe functie wordt Meulenberg (45) het aanspreekpunt voor Sophos-resellers die Managed Services aan klanten aanbieden.

Resellers kunnen onder meer een maandelijkse securitylicentie afnemen bij Sophos en aan eindgebruikers doorverkopen. De eindgebruikers die Sophos' maandelijkse subscriptiediensten afnemen, worden dus ook door deze resellers bediend. "West-Europa is in dit geval Benelux, Frankrijk, Italië en Spanje met Portugal", licht Meulenberg toe. "Deze landen zal ik voornamelijk vanuit het Nederlandse kantoor van Sophos in Oosterhout aansturen. MSP-resellers in de Benelux zal ik zelf bezoeken; voor mijn klanten in Frankrijk, Spanje en Portugal én Italië schakel ik mijn lokale channelcollega’s in."

Daniëlle Meulenberg is al geruime tijd bij Sophos Nederland werkzaam. Ooit begon zij als Sales Assistant binnen de Nederlandse Sophos-organisatie waarna zij de functie van Channel Account Manager voor Small and Mid-Market Business (SMB) ruim een jaar vervulde. Vanaf april van dit jaar is zij dus in de functie van Channel Account Manager MSP West-Europa actief.

SentinelOne BW 04-09-2023 tm 16-10-2023 SLTN Vierkant
Gartner BN en BW liggend 5 juli tm 5 nov 2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!