Wouter Hoeffnagel - 07 juli 2019

Orange Business Services wijzigt RvB

Orange Business Services wijzigt haar Raad van Bestuur (RvB). Aliette Mousnier-Lompré is benoemd tot hoofd Customer Service and Operations, Paul Joyce tot hoofd Orange Global Solutions for Business en Valérie Cussac tot hoofd Smart Mobility Services. Daarnaast gaat Pierre-Louis Biaggi aan de slag als hoofd Digital and Data en Anne-Sophie Lotgering als Chief Marketing and Digital Officer. De veranderingen binnen de raad van bestuur zijn 1 juli 2019 van kracht gegaan.

"De veranderingen binnen de raad van Orange Business Services moeten onze ambitie ondersteunen om een leider te worden in het Internet of Enterprises. Dit is een nieuw bedrijfsecosysteem waarin mensen, objecten, processen en infrastructuren voortdurend verbonden zijn en gegevens uitwisselen via de digitale waardeketen", vertelt Helmut Reisinger, CEO van Orange Business Services.

Aliette Mousnier-Lompré

Aliette Mousnier-Lompré geeft nu leiding aan het CSO-team. Het team bestaat uit 8.000 werknemers verspreid over vijf continenten, die werken aan het ontwerpen, bouwen en beheren van de industriële productie van alle beheerde services via een 24x7-model dat alle geografische gebieden bestrijkt. Aliette was hiervoor Vice President Global Enterprise Networks bij Orange International Network Infrastructures (OINIS).

Paul Joyce

Paul Joyce geeft nu leiding aan het Orange Global Solutions for Business (OGSB) en neemt hiermee het roer over van Didier Duriez die andere taken op zich zal nemen bij een Franse ngo. Onder Pauls leiding moeten de kernactiviteiten en diensten van Orange Business Services sneller worden uitgebreid, met name op het gebied van SDx-connectiviteit, samenwerkingsoplossingen en de recent geïntegreerde activiteiten van het contactcentrum. Paul leidde sinds 2012 Customer Service and Operations (CSO) en heeft van Orange Business Services een wereldwijde benchmark gemaakt op het gebied van klantenservice en ervaring.

Valérie Cussac

Valérie Cussac staat nu aan het roer van de nieuwe Smart Mobility Services-afdeling. Niet alleen de digitale transformatie evolueert, maar ook de behoeften van onze zakelijke klanten: deze nieuwe afdeling is in lijn met de langverwachte komst van 5G en zal nog sterkere verbanden leggen tussen mobiele werkruimten en IoT-activiteiten. Hierbij zal de nadruk liggen op drie branches, zoals de automobielsector, Industrie 4.0 en slimme steden en gebouwen. Valérie leidde eerder het mobiele leiderschapsteam van Orange Business Services in Frankrijk. Zij was de motor achter de groei van diensten van Orange in Frankrijk én internationaal.

Pierre-Louis Biaggi

Pierre-Louis Biaggi leidt nu de Digital and Data-afdeling die klanten in staat stelt de kracht van data en digitaal in te zetten om hun bedrijf te innoveren. Samen met meer dan 3.500 consultants, ontwikkelaars en data scientists en een open ecosysteem van partners, zal Pierre-Louis zich richten op de groei van Orange Business Services rond Artificial Intelligence (AI), data science, gebruikerservaring, software-integratie en e-health. Hij was hiervoor verantwoordelijk voor de Connectivity Business Unit, waardoor Orange Business Services een wereldleider werd in SD-WAN. Hij neemt deze rol over van Béatrice Felder, die nu sleuteltaken voor de Group zal vervullen.

Anne-Sophie Lotgering

Anne-Sophie Lotgering is aangesteld als Chief Marketing and Digital Officer. Dit is een nieuwe ondernemingsbrede entiteit gericht op klantervaring, digitaal, innovatie, marketing en communicatie. De afdeling houdt de aandacht van de klant vast via consistente waarde proposities en content en tools die beter aansluiten bij hun steeds veranderende bedrijfsmodellen en -behoeften. Anne-Sophie was voorheen General Manager bij Microsoft Services Centraal- en Oost-Europa en bekleedde verschillende senior functies bij Orange.

"Ik ben ervan overtuigd dat Orange Business Services over de leiderschapscapaciteit beschikt om deze transformatie optimaal te benutten ten behoeve van onze klanten. En ik wil Didier en Béatrice hartelijk bedanken voor hun instrumentele rol in de groei en transformatie van Orange Business Services de afgelopen jaren", concludeert Reisinger.

Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024 Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024
Vertiv BN 01-07-2024 tm 05-08-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!