Witold Kepinski - 18 november 2021

Ton-Pieter Lenderink wordt Channel Sales Manager Nutanix Nederland

Ton-Pieter Lenderink wordt Channel Sales Manager Nutanix Nederland image

Nutanix heeft Ton-Pieter Lenderink aangesteld als Channel Sales Manager Nederland. In deze functie is hij verantwoordelijk voor het naar een hoger niveau tillen van het partnerkanaal in Nederland en zal hij het lokale team leiden in het behalen van Nutanix’ groeiambities.

Ton-Pieter Lenderink neemt veel kennis van markt- en bedrijfsontwikkelingen en van het beheer van partnerervaring met zich mee. Ton-Pieter is afkomstig van Hewlett Packard Enterprise (HPE), een Nutanix-partner, waar hij als Partner Sales Manager onder meer intensief werkte met Centralpoint en SLTN (beide Nutanix champions).

“Ik ben verheugd Ton-Pieter Lenderink te verwelkomen in ons team”, zegt Sander Scholten, Sales Director Netherlands bij Nutanix. “Zijn kennis van en netwerk in het Nederlandse partnerlandschap zijn zeer waardevol en zullen ons helpen om de Nutanix business in Nederland verder uit te bouwen door Nutanix nog beter te positioneren als de juiste technologie-partner voor de enterprise van vandaag en de uitdagingen van morgen.”

“Ik ben zeer enthousiast dat ik de mogelijkheid krijg om Nutanix in deze rol te kunnen vertegenwoordigen en samen met mijn collega’s te werken aan het nog steviger neerzetten van het partnerkanaal in Nederland”, aldus Ton-Pieter Lenderink. “Nutanix mag trots zijn op wat het al heeft bereikt in de afgelopen jaren: het bedrijf staat bekend als betrouwbare leverancier die zijn partners de kennis en middelen geeft om hun klanten te voorzien van het juiste technologie-advies om een future-proof omgeving op te zetten waarmee ze de IT-uitdagingen van vandaag en morgen het hoofd kunnen bieden. Ik ben ervan overtuigd dat we ons partner ecosysteem nog verder uit kunnen bouwen en met de huidige en toekomstige Nutanix-technologie de digitale transformatie bij onze klanten samen met onze partners verder vorm kunnen geven.”

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024
Netgear banner liggend start week 14

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!