Witold Kepinski - 09 december 2021

Peter Alkemade wordt director sales en marketing bij Arrow ECS

Peter Alkemade wordt director sales en marketing bij Arrow ECS image

Peter Alkemade is per 1 januari 2022 aangesteld als director sales en marketing van de enterprise computing solutions business van Arrow Electronics in Nederland. Alkemade heeft meer dan 20 jaar ervaring in de branche en heeft onder meer bij Westcon-Comstor gewerkt. Tegelijkertijd met de aanstelling van Alkemade stopt Bart van Rheenen, na ruim 13 jaar aan het roer te hebben gestaan van de enterprise computing solutions business van Arrow Electronics in de BeNeLux.

Vanaf 1 januari 2022 valt Arrow BeLux onder de verantwoordelijkheid van director BeLux Pierre Furnal. Nederland en de BeLux-regio rapporteren beide aan Hendrik Resting-Jeppesen, vice president sales van Arrow’s enterprise computing solutions business in de Noord EMEA-regio.

“Het is een eer om als director sales en marketing bij Arrow in Nederland aan de slag te gaan”, stelt Peter Alkemade. “Ik werk nu anderhalf jaar bij Arrow en heb het bedrijf leren kennen als een fantastisch bedrijf met enthousiaste medewerkers die veel kennis en kunde bezitten. Ik zie er naar uit om hier vanuit mijn nieuwe functie voor Arrow in Nederland een vervolg aan te mogen geven.”

Bart van Rheenen neemt per 1 januari 2022 afscheid als managing director van de enterprise computing solutions business van Arrow Electronics in BeNeLux. Van Rheenen zegt over zijn vertrek: “Ik kijk terug op een geweldige tijd bij Arrow in de BeNeLux en wil alle medewerkers, klanten, channelpartners en leveranciers van Arrow bedanken voor de goede samenwerking de afgelopen jaren.”

CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024
Dutch IT Partner Day 11 juni2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!