Witold Kepinski - 25 mei 2022

Roderick Madna wordt Partner Manager TIE Kinetix Benelux

Roderick Madna wordt Partner Manager TIE Kinetix Benelux image

TIE Kinetix, een speler digitalisering van de toeleveringsketen, is verheugd om aan te kondigen dat dhr. Roderick Madna is aangewezen als de nieuwe Partner Manager voor de Benelux, Nordics & UK bij TIE Kinetix.

Roderick Madna heeft meer dan 10 jaar ervaring in dienstverlenende organisaties, met name in de Microsoft Cloud. Voordat hij in dienst is getreden bij TIE Kinetix, heeft hij functies bekleed in partner en product management voor diverse internationaal opererende cloudgeorienteerde softwarebedrijven in Nederland, waaronder K3 Business Technologies en Prodware.

Als Partner Manager Benelux, Nordics & UK is hij verantwoordelijk voor het bouwen van strategische relaties met onze bestaande partners en het uitbreiden van onze strategische partnerrelaties door nieuwe samenwerkingen op te zetten. De ervaring van Roderick zal TIE Kinetix gaan helpen de leidende marktpositie van TIE Kinetix verder uit te bouwen.

Arjan Sloot, Country Manager van TIE Kinetix Nederland, zegt: “Roderick Madna heeft een diepgaande achtergrond in de Microsoft community. Op basis van zijn uitgebreide netwerk en achtergrond is Roderick Madna in staat om onze strategische samenwerkingen en onze partnerorganisatie vorm te gaan geven en op korte termijn naar een volgend niveau te brengen. Goede samenwerking met onze partners is de basis voor het opleveren van succesvolle projecten bij (nieuwe) klanten."

Roderick Madna zegt: “TIE Kinetix heeft zeer ambitieuze groeiambities. Middels een doordacht en gericht groeiplan boren we nieuwe kanalen aan om deze ambities te verwezenlijken. Het doorontwikkelen van een strategisch partner kanaal is hierin een zeer belangrijke pilaar. Deze uitdaging ga ik vol vertrouwen en met enthousiasme aan. Naast het feit dat ik in deze rol mijn jarenlange ervaring en netwerk kan inzetten, ben ik ervan overtuigd dat de winnende strategie en doelgerichtheid van TIE Kinetix bij zullen dragen aan succesvolle samenwerkingen met onze partners en klanten.”

 

SentinelOne bannercampagne BW 04-09-2023 tm 31-01-2024 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
SentinelOne bannercampagne BW BN 04-09-2023 tm 31-01-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!