Witold Kepinski - 11 mei 2023

Herman Tange benoemd als directeur van supply chain-divisie Centric

Centric heeft Herman Tange per 1 juni benoemd als Managing Director van Centric Supply Chain Solutions.

Herman Tange benoemd als directeur van supply chain-divisie Centric image

Herman Tange brengt meer dan vijfentwintig jaar internationale ervaring mee in de financiële sector. Na diverse studies aan onder meer de VU Amsterdam en Harvard Business School startte hij zijn loopbaan bij ING.

De afgelopen jaren was Herman Co-CEO van Exporo, het grootste digitale investeringsplatform voor vastgoed in Duitsland. Daarvoor was hij actief als Managing Director op verschillende posities bij ING. In zijn werk heeft het gebruik van technologie om daarmee de klantervaring te verbeteren altijd centraal gestaan.

‘Aansprekende klanten in meerdere Europese landen’
Herman Tange: “Retail en logistiek zijn belangrijke sectoren, waar technologie een steeds grotere rol speelt in de bedrijfsvoering. Centric richt zich met innovatieve en hoogwaardige IT-diensten op het creëren van toegevoegde waarde voor een groeiend aantal zeer aansprekende klanten in meerdere Europese landen. Ik kijk ernaar uit om samen met het team actief bij te dragen aan hun succes en aan de internationale groei van Centric in deze uitdagende markten.”

Begrijpen wat klanten nodig hebben
Peter Wakkie, CEO Centric: “Ik ben verheugd om Herman Tange te verwelkomen als leider van onze divisie Supply Chain Solutions. Herman heeft indrukwekkende leiderschapservaring in internationale omgevingen. Daarnaast hecht hij waarde aan persoonlijke ontmoetingen met klanten om precies te begrijpen wat zij nodig hebben. Dat past uitstekend bij de guiding partner die wij ook voor retailers en logistiek dienstverleners willen zijn.”

ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!