Witold Kepinski - 05 juni 2023

Jelle Visser CEO van Tech scale-up ValueBlue

ValueBlue, leverancier van Enterprise Architecture-oplossing BlueDolphin, kondigt een wijziging in zijn leiderschapsteam aan: met ingang van vandaag zal de huidige Chief Commercial Officer (CCO), Jelle Visser, de rol van Chief Executive Officer (CEO) op zich nemen.

Jelle Visser CEO van Tech scale-up ValueBlue image

Visser brengt veel ervaring en een trackrecord met zich mee. Sinds zijn aantreden in 2014 heeft Visser als CCO een cruciale rol gespeeld bij het uitbreiden van het klantenbestand en bij de groei van het bedrijf.

De beslissing om Visser als nieuwe CEO aan te stellen, sluit perfect aan bij de ambitieuze langetermijnvisie en de strategische doelstellingen van ValueBlue. Met zijn kennis van de Enterprise Architecture-markt en zijn duidelijke visie op een effectievere bedrijfstransformatie met ValueBlue's software, is Visser klaar om klanten naar een volgende fase van groei en innovatie te leiden.

Uittredend CEO Wilko Visser heeft ValueBlue sinds de oprichting in 2011 met succes uitgebouwd naar een productorganisatie met ruim 220 klanten, 5 regionale kantoren in EMEA, Noord- en Zuid-Amerika en APAC, en twee succesvolle investeringsrondes.

Over de transitie zei hij: “Jelle Visser is de drijvende kracht geweest achter onze groei in de afgelopen jaren en zijn werk was essentieel voor onze huidige positie als toonaangevend leverancier van Enterprise Architecture-software. Jelle heeft met zijn unieke commerciële leiderschapstalenten en toekomstvisie alles in huis om het bedrijf naar een volgend level te brengen.”

Wilko Visser neemt ad interim de rol van Chief Commercial Officer van Jelle over, voordat hij begin volgend jaar zijn uitvoerende functie beëindigt om zich te kunnen richten op privé activiteiten. Het bedrijf zal een nieuw gezicht aan zijn leiderschapsteam toevoegen voor de commerciële rol.

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!