Witold Kepinski - 03 juli 2023

Michiel van Vlimmeren wordt CEO Nextview Consulting

Nextview Consulting heeft vandaag bekendgemaakt dat Michiel van Vlimmeren wordt aangesteld als nieuwe CEO. Van Vlimmeren zal samen met Huub Waterval, de oprichter van Nextview, de directie gaan voeren. Waterval gaat zich toeleggen op de verdere acquisitie- en expansiestrategie.

Michiel van Vlimmeren wordt CEO Nextview Consulting image

Nextview is in 2009 opgericht en begeleidt organisaties bij digitale transformatietrajecten ondersteund door de software van Salesforce. 

Het bedrijf telt 200 medewerkers en is actief in 7 Europese landen. Daarmee is het een van Europa’s grootste Salesforce consulting partners. De onderneming is bovendien een gecertificeerde B Corporation en dit jaar voor de zevende keer op rij bekroond als ‘Best Workplace’. In 2020 investeerde het in San Francisco gevestigde Salesforce Ventures in Nextview, gevolgd door NIBC Investment Partners begin 2022. Met het aangetrokken groeikapitaal wist Nextview succesvol uit te breiden naar onder meer Duitsland, Polen, Tsjechië, Zweden en Zwitserland.

“Veel organisaties staan nog aan het begin van de digitale transformatie, terwijl het potentieel zoals nu met generatieve AI toepassingen alleen maar groter wordt”, legt Huub Waterval uit. “Onze groei wordt gedreven door de technologische innovaties van Salesforce in combinatie met onze Europese expansie. Met Michiel hebben we de juiste persoon aangetrokken om deze groei in goede banen te leiden. "Ik ben ontzettend trots dat hij vanaf hier het stokje van mij over gaat nemen.”

“Voor mij is dit een unieke kans”, zegt Michiel van Vlimmeren. “Ik heb met heel veel plezier bij Salesforce gewerkt voor vele mooie klanten, partners en met fijne collega's. Nextview viel mij, als een van de belangrijkste partners van Salesforce, altijd al positief op. Hier kan ik mijn kennis, ervaring en ook mijn achtergrond in services en consulting combineren met het ondernemende karakter van Nextview. Er staat een ontzettend mooie onderneming. Het potentieel, mijn ambitie het bedrijf voor klanten nog relevanter te maken en de kansen voor uitbreiding in bestaande en nieuwe markten zijn groot. "Ik kijk er dan ook naar uit om mijn handen uit de mouwen te steken en Nextview, samen met Huub, naar het volgende niveau te brengen.” Van Vlimmeren zal op 3 juli gaan starten met zijn werkzaamheden bij Nextview.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!