Witold Kepinski - 12 juli 2023

Bruno Durand wordt VP Sales voor Sophos Benelux en Frankrijk

Sophos, speler in cyberbeveiliging ‘as a Service’, kondigt de benoeming van Bruno Durand aan als Vice President of Sales voor de Benelux en Frankrijk.

Bruno Durand wordt VP Sales voor Sophos Benelux en Frankrijk image

In de afgelopen 30 jaar deed Bruno uitgebreide ervaring op in leidinggevende functies in networking, cloud, SaaS en security. Voordat hij bij Sophos kwam, was hij verantwoordelijk voor het Cloud/SaaS EMEA-team bij Extreme Networks, waar hij de traditionele bedrijfsvoering omvormde tot een cloud business. Daarvoor was Bruno Durand Vice President EMEA South and Central bij Gigamon. Hij werkte ook 18 jaar bij Juniper Networks, waar hij verschillende vice president-posities in EMEA bekleedde. Bruno heeft een ingenieursdiploma in computerwetenschappen van SUP INFO.

Gerard Allison, Senior Vice-President EMEA bij Sophos, reageert op deze benoeming: "We zijn verheugd Bruno Durand te verwelkomen om onze groei in Frankrijk en de Benelux te versnellen, met name met ons beheerde beveiligingsaanbod Sophos Managed Detection & Response (MDR). Bruno heeft aantoonbare vaardigheden op het gebied van teammanagement en het bevorderen van groeicultuur."

Bruno Durand voegt hieraan toe: "Ik ben bijzonder enthousiast om bij Sophos aan de slag te gaan op dit cruciale moment in haar geschiedenis. Het zijn spannende tijden om te werken bij deze gerenommeerde marktleider op het gebied van cyberbeveiliging. Mijn passie voor teamontwikkeling komt hier volledig tot zijn recht bij het optimaliseren van de groei in de West EMEA-regio."

Vertiv BW week 5 liggend groen/vierkant oranje 27-11-2023 tm 04-12-2023 SentinelOne bannercampagne BW 04-09-2023 tm 31-01-2024
Vertiv BW week 5 liggend groen/vierkant oranje 27-11-2023 tm 04-12-2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!