Witold Kepinski - 04 oktober 2023

Rob Bravenboer wordt VP en MD Kyndryl Nederland

Kyndryl, leverancier van IT-infrastructuurdiensten, kondigt de benoeming aan van Rob Bravenboer als Vice President en Managing Director voor Nederland. Voorganger Patrick van Rossum krijgt een nieuwe rol als Vice President en Managing Partner van een van Kyndryl's strategische accounts.

Rob Bravenboer wordt VP en MD Kyndryl Nederland image

 Rob heeft meer dan 30 jaar ervaring in en begrip van de technologische industrie in Europa. Zijn meest recente rol was Vice President en Senior Partner van een aantal van Kyndryl's strategische accounts in de financiële dienstverleningssector. 

Hij was verantwoordelijk voor de technologische omgeving van klanten en ondersteunde hen bij het voldoen aan de toenemende eisen van de digitale wereld. Voordat hij in 2021 onderdeel van Kyndryl werd, bekleedde Rob verschillende management- en leidinggevende posities bij IBM, waarbij hij grootschalige IT-oplossingen leverde, teams bouwde die op grote schaal konden opereren en de business ontwikkelde. 

"Nederland is een snel groeiende markt, waar digitale transformatie de hoeksteen vormt van zowel de welvaart van bedrijven als het dagelijks leven van mensen", zegt Rob. "Ik kijk ernaar uit om met onze deskundige teams en partners in Nederland samen te werken om onze klanten in verschillende sectoren te helpen met het moderniseren van hun IT-systemen en het benutten van opkomende technologieën om innovatie te stimuleren." 

Rob behaalde zijn master in bedrijfskunde en management aan de Keele University in het Verenigd Koninkrijk.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!