Witold Kepinski - 26 oktober 2023

i3D.net oprichter Stijn Koster geeft stokje over aan Bart Kemps

i3D.net oprichter Stijn Koster geeft de dagelijkse leiding over aan Bart Kemps. Dit meldt Koster op LinkedIn.

i3D.net oprichter Stijn Koster geeft stokje over aan Bart Kemps image

Koster meldt op LinkedIn: 'Na 21 jaar leiding te hebben gegeven aan i3D.net , neem ik ontslag als Managing Director en draag ik mijn rol over aan Bart Kemps, onze CCO en sinds 2013 bij het bedrijf. 

Nu Bart leiding geeft aan i3D.net, zal ik doorgaan als voorzitter van de raad van toezicht. Toen ik het bedrijf in 2002 oprichtte, heb ik de eer gehad om i3D.net door vele geweldige momenten te leiden. We hebben een mondiaal platform gecreëerd door software te ontwikkelen, duizenden internetproviders met elkaar te verbinden, tienduizenden servers te hosten, datacentra te bouwen, om de grootste games te lanceren die honderden miljoenen mensen bedienen. Ik ben ongelooflijk trots op de impact die we hebben gemaakt in de game-industrie en op ons trackrecord van 21 jaar winstgevende groei, dat een stabiele basis biedt voor onze teamleden, onze klanten en partners. 

Er is ook een grote impact gemaakt door te investeren in onze teams, met ons onbeperkte onderwijsbudget, en door technologie te bouwen die heeft bijgedragen aan het behalen van grote ESG-bijdragen. i3D.net wordt algemeen erkend vanwege zijn duurzame groei, met meer dan 27 onderscheidingen, waaronder de 1e plaats bij de FD Gazellen Awards voor snelst groeiende winstgevende onderneming in 2012, 2021, 2022 en 2023. 

In de loop der jaren groeide ons bedrijf naar 100 miljoen jaaromzet en steeds grotere impact op de game-industrie met meer dan 860 miljoen maandelijkse actieve gebruikers. Het opbouwen van het bedrijf is een levensbepalende ervaring geweest, waarbij veel mijlpalen zijn gevierd, maar ook grote uitdagingen zijn overwonnen. Het bedrijf heeft meerdere transformatieve gebeurtenissen meegemaakt en ik ben altijd verbaasd geweest over de ongelooflijke veerkracht en het vermogen van het team om nieuwe uitdagingen aan te gaan, nieuwe vaardigheden te leren en nieuwe technologie te bouwen. 

i3D.net is een geweldig bedrijf met uitzonderlijke mensen, klanten en partners. Ik bedank Rick S. en Stefan Ideler voor hun voortdurende bijdrage aan ons succes op vele beslissende momenten. Ik ben ook onze klanten zeer dankbaar die ons hun waardevolle inhoud toevertrouwen en waardevolle feedback geven die ons helpt elke dag te verbeteren. Ik ben ook Ubisoft en Yves Guillemot dankbaar voor het erkennen van onze waarde voor de game-industrie en voor het ondersteunen van het groeipad van i3D.net , terwijl we onze cultuur en ondernemersvrijheid intact houden.

Aan iedereen bij i3D.net , vandaag en in het verleden, dank ik u voor het toevoegen van uw unieke bijdrage. 

Stijn Koster.'

Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Netgear banner liggend start week 14

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!