Witold Kepinski - 09 januari 2024

Ronald van Rees wordt Distribution Business Manager bij AvePoint

Ronald van Rees wordt Distribution Business Manager bij AvePoint een .SaaS & Data Management Platform. AvePoint is een bedrijf dat zich specialiseert in het leveren van oplossingen voor data governance, bescherming en migratie voor cloud-omgevingen. Ze zijn vooral bekend om hun expertise in Microsoft 365-omgevingen, waar ze tools en diensten aanbieden die organisaties helpen hun data veilig en efficiënt te beheren.

Ronald van Rees wordt Distribution Business Manager bij AvePoint image

Het aanbod van AvePoint omvat onder meer oplossingen voor back-up, herstel en migratie van data, evenals tools voor compliance en risicobeheer. AvePoint richt zich op het ondersteunen van bedrijven in hun digitale transformatie, met de nadruk op het verhogen van productiviteit, het verminderen van risico's en het optimaliseren van IT-uitgaven.

Van Rees: "Samen met het channel team van AvePoint gaan we de business laten groeien. Met de opkomst van AI, NIS2, Co-Pilot van Microsoft is dit een mooi momentum voor AvePoint om meer resellers en end-users te helpen. Met diensten zoals FLY ( migraties) en OPUS (data optimalisatie) plus Policies en Insights sluiten we mooi aan op de wat er gebeurt en gaat gebeuren de komende jaren. En dat gecombineerd met een mooie back up solution die een M365 omgeving als geen ander back upped."

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!