Witold Kepinski - 28 januari 2024

IBM CTO Victoria Bunyard vertrekt

IBM CTO Victoria Bunyard vertrekt en gaat binnenkort bij een andere organisatie werken. Dit meldt ze op LinkedIn. Ze wordt Managing Director Technology bij BearingPoint Caribbean.

IBM CTO Victoria Bunyard vertrekt image

Victoria Bunyard meldt op LinkedIn: 'Tijd om te delen dat het tijd is voor verandering! Na een geweldige periode bij IBM, waar ik de kans kreeg om te werken met de meest innovatieve, fantasierijke, intelligente en uitzonderlijke mensen (zowel IBM's, klanten als partners), is het tijd om het volgende avontuur aan te gaan! 

Ik kan IBM niet genoeg bedanken voor de kansen die het mij heeft gegeven om te leren, te groeien, in verschillende sectoren en technologieën te werken en enkele van de grootste uitdagingen en transformaties aan te pakken waarmee al onze organisaties elke dag worden geconfronteerd. 

Belangrijker nog wil ik die IBMers, Klanten en Partners bedanken, die mij zoveel hebben geleerd en hebben geholpen vorm te geven aan hoe ik denk over technologie, business, transformatie en succes - te veel om op te noemen, maar je weet wie je bent ;-) 

Ik Ik kan niet wachten om te delen waar ik ga landen, en ik ben enorm enthousiast over de nieuwe uitdaging - ik kijk ernaar uit om je dit binnenkort te laten weten!'

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!