Witold Kepinski - 02 februari 2024

Quilly Sajoe wordt Sales en Business Development Manager Reolink Benelux

Reolink, een speler in beveiligingsoplossingen, kondigt met trots de aanstelling aan van Quilly Sajoe, een ervaren Sales en Business Development Manager voor de Benelux-regio. "Met een onwrikbare toewijding aan innovatie en klantgerichtheid zet Reolink zijn missie voort om wereldwijd beveiligingsnormen te herdefiniëren", aldus Sajoe.

Quilly Sajoe wordt Sales en Business Development Manager Reolink Benelux image

Opgericht in 2009, staat Reolink aan de voorhoede van het ontwikkelen van geavanceerde beveiligingsproducten voor consumenten en bedrijven. Met een focus op innovatie blijft Reolink zich inzetten om intelligente en gebruiksvriendelijke oplossingen te bieden die voldoen aan de steeds veranderende behoeften van zijn klanten.

De Benelux-regio speelt een cruciale rol in de wereldwijde uitbreidingsstrategie van Reolink. De aanstelling van een Sales en Business Development Manager onderstreept het streven van het bedrijf om de beveiligingsinfrastructuur in de regio te verbeteren.

Quilly Sajoe is een doorgewinterde professional met een bewezen staat van dienst in het stimuleren van omzetgroei en het smeden van strategische partnerschappen, sluit zich aan bij Reolink als de Sales en Business Development Manager voor Benelux. Met een schat aan ervaring en een passie voor excellentie staat Quilly Sajoe klaar om de inspanningen van Reolink in de regio te leiden.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!