Witold Kepinski - 26 februari 2024

Hans van der Meer verlaat Microsoft

Hans van der Meer, kopstuk bij Microsoft Nederland, verlaat het bedrijf. Hij wordt nu Microsoft 365 consultant voor het MKB en Onderwijs. Dit meldt hij op LinkedIn.

Hans van der Meer verlaat Microsoft image

Hans van der Meer meldt: 'Na 32 jaar, 11 maanden en 13 dagen stopt mijn avontuur bij Microsoft, en wat een rit was het. Toen ik begon als MSDOS support engineer had ik nooit verwacht dat ik zoveel jaren voor dit geweldige bedrijf zou werken. De tijd vliegt als je plezier hebt. Er zijn zoveel hoogtepunten zoals de ontmoeting met Bill Gates en Steve Balmer, de prachtige evenementen en niet te vergeten de feesten. Dit avontuur was niet mogelijk zonder de steun van mijn echtgenote, Marjolein en kinderen Jordi & Amber en natuurlijk alle getalenteerde mensen met wie ik elke dag samenwerkte.

Dus wat nu?

De komende maanden ga ik parttime aan de slag als Microsoft 365 consultant. Kijk op mijn website https://lnkd.in/eaVUCxBi of stuur mij een mail hans@peoplecentric.nl hoe ik je kan helpen.

En vergeet niet: de enige mensen die zich na twintig jaar zullen herinneren dat je tot laat en in de weekenden hebt gewerkt, zijn je kinderen, vrienden, familie en je partner.'

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!