Witold Kepinski - 15 april 2024

Commvault brengt industrie-expert Ashley Baird aan boord

Commvault, aanbieder van oplossingen voor databescherming en cyberweerbaarheid voor hybride clouds, heeft Ashley Baird aangesteld als de nieuwe VP & Managing Director - Market Expansion.

Commvault brengt industrie-expert Ashley Baird aan boord image

Baird’s ervaring op het gebied van cloud en go-to-market strategieën is een waardevolle toevoeging aan het leiderschapsteam van Commvault. Ze gaat de groei van het bedrijf versnellen naar nieuwe markten samen met toonaangevende cloudproviders. Baird zal ook fungeren als Chief of Staff van Commvault's President en CEO, Sanjay Mirchandani.

Baird werkte 16 jaar bij SoftwareOne, meest recentelijk als President in Noord Amerika. Baird’s leiderschap en innovatie zullen Commvault’s positie in de markt van cyberweerbaarheid verder versterken.

"Ik zou deze kans voor geen goud willen missen," zei Baird. "Commvault heeft duizenden bedrijven geholpen met het versnellen van hun transitie naar de cloud, waar databescherming, beveiliging en veerkracht essentieel zijn. Ik kijk ernaar uit om nauw samen te werken met cloudproviders en onze partnerships uit te breiden, en tegelijkertijd klanten te helpen met het verbeteren van hun cyberweerbaarheid in het ransomware-tijdperk.”

Het Commvault Cloud-platform is ontworpen om cyberweerbaarheid in de cloud te leveren en tegelijkertijd te zorgen voor het snelste herstel. Tot op heden heeft Commvault meer dan vier exabytes aan data naar de cloud verplaatst en behalen scoorde het bedrijf het beste in 6 van de 7 use cases in Gartner's Critical Capabilities for Enterprise Backup and Recovery software solutions waaronder Hybrid/Multicloud, SaaS en Ransomware recovery.

“Ik ben blij om Ashley in ons team te hebben,” zegt Mirchandani. "Met haar uitgebreide achtergrond in het cloud-ecosysteem en het kanaal kunnen wij om ons contact met de markt en go-to-market strategieën verder diversifiëren en uitbreiden.”

BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 Axians BW 27-05-2024 tm 10-06-2024
Dutch IT Partner Day 11 juni2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!