Witold Kepinski - 06 juni 2024

Dermot McCann leidt Kaseya Europa

Kaseya, leverancier van AI-aangedreven cyberbeveiligings- en IT-beheersoftware voor managed service providers (MSP’s) en kleine tot middelgrote bedrijven (MKB), investeert in zijn wereldwijde infrastructuur door nieuw leiderschap in de EMEA- en APAC-regio's. Het bedrijf heeft vandaag aangekondigd dat Dermot McCann Europa zal leiden als nieuwe executive vice-president en algemeen manager, en Daniel Garcia is gepromoveerd tot vice-president en algemeen manager voor APAC.

Dermot McCann leidt Kaseya Europa image

“We versterken onze positie in Europa door ons leiderschap in de regio te versterken. Als mondiale marktleider erkennen wij het belang van deze markt en zijn wij toegewijd aan onze groei daar, aldus Joe Smolarski, president en Chief Customer Officer van Kaseya. “Op dezelfde manier is Azië-Pacific even cruciaal voor ons bedrijf en daarom blijven we middelen toewijzen om onze partners in APAC te ondersteunen.”

McCann is volgens Kaseya leider die onlangs leiding gaf aan APAC als senior vice-president en algemeen directeur. In zijn nieuwe rol zal hij leiding geven aan alle go-to-market-inspanningen in heel Europa. Dit is een thuiskomen voor McCann, die oorspronkelijk uit Galway komt en nu in Londen zal wonen. “Ik heb het genoegen gehad om samen te werken met MSP’s en hen te helpen hun omzet te vergroten en hun winstgevendheid te verbeteren”, aldus McCann. “Ik kijk ernaar uit om dit in de EMEA-regio te doen en hun unieke behoeften te begrijpen om ervoor te zorgen dat Kaseya investeert en hen een uitzonderlijke ervaring biedt.” McCann heeft meer dan 25 jaar ervaring in leiderschapsrollen bij mondiale technologiebedrijven als Optus en IBM, waarbij hij bedrijfs- en transformatie-initiatieven naar grote ondernemingen heeft geleid, resulterend in operationele verbeteringen en hogere inkomsten.

Garcia, een IT-leider, zal nu dienen als vice-president en algemeen manager voor APAC. Recentelijk hielp hij bij de lancering van TruPeer, Kaseya's training- en mentorgroep voor managed services providers, in Australië. Garcia staat hoog aangeschreven in de regio en zal toezicht houden op de go-to-market-strategie voor APAC, inclusief new business- en accountmanagement. Voordat hij bij Kaseya kwam, was hij CEO bij Virtual IT Group, een grote en succesvolle MSP in de APAC-regio. Daniel brengt uitgebreide ervaring in operationele groei mee naar zijn nieuwe rol. “Ik kijk ernaar uit om deze nieuwe functie bij Kaseya op mij te nemen en onze partners in de APAC-regio verder te ondersteunen, zodat zij wereldwijd de meest succesvolle en winstgevende MSP’s kunnen worden”, aldus Garcia. “We hebben een bloeiende MSP-industrie in APAC en ik wil ervoor zorgen dat Kaseya zijn klanten blijft leveren en hen helpt groeien naarmate hun behoeften evolueren.”

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024
Dutch IT Security Day BN tm 15-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!