Witold Kepinski - 11 februari 2015

Veeam organiseert V-Club roundtable voor CIO

Veeam Software, aanbieder van oplossingen die ‘Availability for the Modern Data Center’ bieden, organiseert op woensdag 11 maart de eerste Nederlandse editie van de V-Club roundtable. Dit evenement, dat plaatsvindt in Soest, is bedoeld voor CIO’s die met Veeam en een expert van IDC in gesprek willen gaan over het mogelijk maken van de Always-On-Business.

Grote bedrijven wereldwijd krijgen gemiddeld 13 keer per jaar te maken met het uit de lucht zijn van een of meer bedrijfsapplicaties. Dit kost de bedrijven jaarlijks zo’n 2 miljoen dollar aan verloren omzet, productiviteit, kansen en data. Zo’n 82 procent van de CIO’s geeft aan niet te kunnen voldoen aan eisen die gesteld worden vanuit hun bedrijf als het gaat om beschikbaarheid van data. Dit blijkt uit recent onderzoek van Veeam.

Ronald Ooms (foto), Vice President North East EMEA bij Veeam: “We bevinden ons in het tijdperk van de Always-On-Business, de beschikbaarheid van IT is belangrijker dan ooit. Toch slagen CIO’s wereldwijd er niet in deze beschikbaarheid te garanderen. Veeam bedient steeds meer klanten in het enterprise-segment en door middel van deze roundtable willen we CIO’s meer inzicht bieden in het mogelijk maken van de Always-On-Business.”

De V-Club roundtable biedt CIO’s de mogelijkheid met collega’s, een expert van IDC en Veeam te discussiëren over ontwikkelingen op het gebied van virtualisatie, de eisen van de Always-On-Business en het garanderen van databeschikbaarheid. “Onderzoek van IDC toont aan dat virtualisatie nog steeds veel uitdagingen met zich meebrengt op het gebied van beheer, beveiliging en databeschikbaarheid. Wanneer het 3rd Platform, dat wordt gekenmerkt door mobiele connectiviteit, real-time analyses en altijd beschikbare cloud resources, zich verder ontwikkelt, zal de druk om downtime te verlagen en de beschikbaarheid van bedrijfskritische applicaties te garanderen alleen maar toenemen. We raden bedrijven dan ook aan hun strategie voor databeschikbaarheid onder de loep te nemen. De V-Club biedt CIO’s een goede gelegenheid om hier dieper op in te gaan met collega’s,” vertelt Giorgio Nebuloni, Research Manager Systems and Infrastructure, IDC EMEA.

WK

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Infopulse BW vierkant en liggend week 10 -2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!