Redactie - 26 april 2016

Roundtable Cloud & IoT

Cloudtechnologie wordt bij organisaties binnen de zakelijke dienstverlening steeds meer toegepast. Veel zakelijke IT-dienstverleners en ISV’s  zien veel meer kansen om naast SaaS, IaaS en PaaS nog meer functionaliteiten uit de cloud te halen.  Klanten zijn vaker vertrouwd dat hun data veilig in de cloud staat en dit leidt tot meer mobiliteit, effectiviteit en efficiëntie van medewerkers. Daarnaast is Internet of Things sterk op komst waarmee nog meer data kan worden geanalyseerd om er een concurrentievoordeel mee op te doen.

Op dinsdag 14 juni in het Equinix Science Park Amsterdam wordt een roundtable georganisserd onder leiding van gespreksleider Witold Kepinski (hoofdredacteur Dutch IT-channel) en Danny Frietman (moderator van Executive People) van Dutch IT-channel . Deelnemers discussiëren over cloud, IoT, security en andere relevante zaken. Tijdens de discussie wordt er een diner geserveerd.

Wanneer: Dinsdag 14 juni 2016

Tijd: 16.00 - 20.30 uur

Waar: Equinix, Science Park 610, 1098 XH Amsterdam

Agenda

16.30 uur: Guided tour door Equinix datacenter (optioneel)

17.15 uur: Welkom door Michiel Eielts, Managing Director - Equinix Benelux

18.00 uur: Roundtable met diner

Keynote Equinix services propositie voor connectiviteit, cloud en co-locatie. Interactieve discussie met Danny Frietman (moderator) en Witold Kepinski (editor in chief Dutch IT-channel)

Discussie over business kansen met cloud en IoT. Waar liggen de gezamenlijke kansen voor Equinix en IT-service providers?

Een trusted advisor worden met de juiste cloud services’.
Waar liggen de gezamenlijke kansen?
Equinix partnerprogramma voor reseller partners, ISV’s, system integrators en service providers. Partnerprogramma met toelichting van Eric Bruins, Equinix met het accent op veilige hybride
cloud- of IoT-oplossingen.

20.30 uur: Einde

Deelnemen?

Informaar naar de mogelijkheden voor deelname aan de roundtable bij d.frietman@dutchitchannel.nl of bel naar 06-18859232.

Note! Er is een select aantal plaatsen beschikbaar. 

 

AWS Summit Amsterdam tm 30 mei 2023 Trend Micro BW week 20 rm 23-2023
Progress Communications BN start week 17 tm 19

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!