Redactie - 24 juni 2013

Redactie Dutchitchannel.nl en Executive-People.nl doen verslag van Cisco Live 2013


De redacties van Dutchitchannel.nl en Executive-people.nl doen verslag van de Cisco Live 2013 conferentie die plaatsvindt tussen 23 en 27 juni in Orlando, Florida.

Tijdens het evenement staat de visie van Cisco en de oplossingen van 200 partners in de World of Solutions centraal. Ruim 15.000 IT-beslissers bezoeken Cisco Live. Dat zijn voor meer dan de helft beslissers uit de enterprise en grote overheidsinstellingen.

Cisco adresseert diverse thema’s tijdens het event. Zo is er op de eerste dag van Cisco live het netwerkaanbod uitgebreid met nieuwe Catalyst 6800 switches, Cisco Unified Access for Catalyst 4500E en Cisco ISR 4451-AX en ASR1000-AX routers die applicaties en cloud oplossingen beter ondersteunen.

Internet of Everything
Cisco zegt verder aan de hand van praktijkvoorbeelden dat de 'Internet of Things' ofwel 'Internet of Everything', waarbij steeds meer verschillende devices en en sensoren op het internet worden aangesloten, in praktijk wordt gebruikt in diverse marktsegmenten. Dave Evans (foto), Chief Futurist en Technologist Internet Businesss Solutions Group Cisco: “Internet of Everything wordt mede mogelijk gemaakt door IPV6 en Big Data. Cisco levert Internet of Everything concepten voor overheden en verticale markten zoals gezondheidzorg. Hierbij worden mensen, processen en data samengevoegd. Bij Internet of Everything gaat niet alleen om productiviteit. Je krijgt meer capaciteit en kennis dat eerder niet mogelijk was. Zo kunnen meer mensen via mobiele apparatuur toegang krijgen tot een betere gezondheidszorg.”

Unified Framework
Cisco wil verder meer software verkopen via zijn Unified Framework concept. De software omzet van Cisco moet gaan verdubbelen van 6 naar 12 miljard dollar. Dat is haalbaar omdat met software klanten hun IT kunnen vereenvoudigen, aldus een Cisco woordvoerder. “Het gaat niet alleen om het samenvoegen van storage, network en servers, maar ook om applicaties. Cisco biedt daarom een application centric infrastructure.”

Door: Witold Kepinski

 

NTT BW start 31-5 TM 14-6 Pax8 BW 29-05 tm 18-06-2023
Netgear banner liggend start week 14

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!