Redactie - 19 september 2013

Dutch IT Channel Cup succesvol verlopen (video en foto's)


Op de greens van Prise d’eau Golf in Tilburg sloeg de IT-channel afgelopen 17 september 2013 af voor de eerste Dutch IT Channel Cup.

IT-leveranciers, distributeurs en resellers volgden eerst een presentie van Gartner Research Director Gregor Petri over ‘Cloud, kansen voor het kanaal’. Daarna konden de deelnemers in sportieve en informele sfeer tijdens de Dutch IT Channel Cup bijpraten en netwerken. Tijdens het golfen werd gezorgd voor een lunch. Daarnaast was er op de baan een wijnbar van Tzar Caviar met visspecialiteiten zoals zalm, paling en kaviaar, inclusief Russische wodka.

Prijzen
Deelnemers konden ook mooie prijzen winnen. De eerste prijs werd gewonnen door Sander Blom, een speler uit het team van Ingram Micro. De tweede prijs ging naar Sergio Pattinama uit het team van ReasonNet. De derde prijs ging naar deelnemer Gert Haalboom uit het EMC Channel Team. De teamprijs, bestaande uit een wisselbeker, ging naar ReasonNet.

Longest Drive en Neary

De Longest Drive prijs werd gewonnen door Victor Verkerk uit het team van de Terach Group. De Neary prijs ging naar Aad Dekkers uit het EVault team.

Flightsponsoren
Het team van Dutchitchannel.nl en Publish2Connect, uitgever van Executive-People.nl en BI-platform.nl, kijken terug op een geslaagde dag met uitsluitend positieve reacties van de deelnemers. Witold Kepinski, hoofdredacteur van Dutchitchannel.nl: “De Dutch IT Channel Golf Cup is mogelijk gemaakt door 19 flightsponsoren, die wij vanaf deze plaats zeker nog willen bedanken voor hun deelname. Dit Golfevent staat open voor iedere organisatie die een rol speelt in de IT-channel (vendors, distributeurs en resellers). Op dit unieke evenement konden deelnemers als team inschrijven (4 personen per flight) of voor de clinic. Gezien het succes en de vele enthousiaste reacties zal in september 2014 de tweede editie georganiseerd gaan worden. Een nieuwe traditie is geboren!”

Foto’s: klik hier

Video: klik hier


Commvault BW 30-05 tm 07-06-2023 Cloudian BW - week 11/12-2023
Nutanix BW/BN 30-05 tm 15-06-2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!