Redactie - 22 november 2013

CIO P-Direkt Astrid Zwiers wordt voorzitter VNSG


Astrid Zwiers (foto), CIO van P-Direkt, is verkozen tot voorzitter van de Vereniging van Nederlandse SAP Gebruikers (VNSG). Astrid is sinds 2013 bestuurslid Internationale Samenwerking van de VNSG en neemt vanaf 2014 de voorzittershamer over van Tonnie van der Horst van Rabobank, die na twee termijnen van in totaal zes jaar afscheid neemt als voorzitter.

Er zijn daarnaast nog twee nieuwe bestuursleden gekozen door de aanwezige leden. Marcel Rabe van de Universiteit van Amsterdam is als bestuurslid Focusgroepen de opvolger van Paul Nijenhuis van Philips, die ook zes jaar bestuurslid is geweest. Frans de Roy van Zuijdewijn van Koninklijke BAM Groep neemt de vrijgekomen positie als bestuurslid Internationale Samenwerking over.

Tenslotte is Tonnie van der Horst benoemd tot speciaal bestuurslid van de VNSG om op die manier zijn termijn als voorzitter van het internationale netwerk SUGEN tot eind 2014 vol te kunnen maken. De VNSG bedankt Tonnie van der Horst en Paul Nijenhuis voor hun langdurige inzet als bestuurslid en wenst de nieuwe bestuursleden veel succes in hun nieuwe rol binnen VNSG.

Gartner
P-Direkt is de PZ-dienstverlener van en voor de ministeries. De overheidsinstelling biedt gestandaardiseerde en efficiënte dienstverlening op het gebied van geautomatiseerde administratieve afhandeling van personele processen. 130.000 ambtenaeren worden ondersteund via een modern zelfbedieningsportaal met informatie, een digitaal personeelsdossier en transactiemogelijkheden. Ook beschikt P-Direkt over een contactcenter dat klaar staat om alle vragen te beantwoorden.

De redactie sprak recentelijk met Astrid Zwiers tijdens de overheidslunch op de Gartner Symposium/IT Expo 2013 conferentie in Barcelona. Bekijk het video interview met Astrid Zwiers over de ontwikkelingen met P-Direkt hier.

Door: Witold Kepinski 
 


Trend Micro  BW Risk to Resilience World Tour week 20 tm 23-2023 Pax8 BW 29-05 tm 18-06-2023
ALSO CTV BW 30-05-2023 t/m 06-03-2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!