Redactie - 18 april 2014

Dutch IT-Channel Cup bijna volgeboekt

 

Dutch IT-Channel, het platform voor de IT-channel in Nederland, organiseert op 16 september 2014 voor de tweede maal het grootste golftoernooi voor vendors, distributeurs en resellers: de Dutch IT Channel Cup. De inschrijving verloopt erg goed . Voor de golfers is alles volgeboekt, maar voor de clinic is er nog volop ruimte. Er zijn voor sponsors nog mogelijkheden

Op de greens van Prise d’eau Golf in Tilburg slaat op dinsdag 16 september de IT-channel af voor alweer de tweede Dutch IT Channel Cup. In sportieve en informele sfeer worden tijdens de dag nieuwe contacten gelegd en bestaande versterkt.

De Dutch IT Channel Cup staat open voor iedere organisatie die een rol speelt in de IT-channel. Dit is mogelijk omdat bedrijven, die relaties willen uitnodigen voor dit unieke evenement.

De Dutch IT Channel Cup is een compleet verzorgde dag, inclusief een door analisten verzorgd content programma. Zo verenigen we het nuttige met het aangename!

Datum 16 september 2014
Locatie Prise d’eau Golf
Tilburg

Voor meer informatie en/of aanvullende wensen kunt u contact opnemen met Rob de Kleijnen, telefoon 06-402 36 803. e-mail: rdekleijnen@dutchitchannel.nl

Bekijk hier de reportage over de Dutch IT Channel Cup 2013

 

 

Insight BW 27-09 tm 04-10-2023 SLTN Vierkant
Progress Communications BN start week 17 tm 19

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!