Redactie - 14 juli 2014

NETGEAR: BYOD vraagt om sterk 10G netwerk (video)


Resellers kunnen de komende jaren groeien met BYOD-oplossingen voor het mkb, onderwijs en thuiswerkers. Daarbij is een sterk netwerk van 10G switches die wlan’s ondersteunen onontbeerlijk. Dit zegt Peter Newton, senior director product management bij NETGEAR.

Peter Newton, senior director product management bij NETGEAR zegt dat zijn bedrijf speciale en betaalbare vaste en netwerkoplossingen heeft. "Deze NETGEAR oplossingen bieden kansen voor resellers die wireless omgevingen in het onderwijs uitrollen, zoals voor een byod beleid of via het les geven via tablets en notebooks. Onze wlan access points zijn makkelijker uit te rollen zonder dar resellers daarvoor dure certificeringen hoeven te halen. Daarom past NETGEAR technologie in het budget van school. Scholen besparen ook kosten, bijvoorbeeld op papier, als ze meer met hun devices in een WiFi-omgeving vooral 802.11n en in de toekomst vaker 802.11ac, werken."

Kansen

Volgens Newton zijn 10G ethernet in trek die een backbone vormen voor een stabiel wlan-omgevingen met een hoge performance. “We groeien met onze 10G switches doordat er meer gigabit ethernet poorten en switchpoorten zijn. Steeds meer krachtige servers worden gekoppeld aan storage netwerken. 10G switches zijn vandaag aantrekkelijk geprijsd. Voor minder dan 1000 euro heb je een volledige 10G switch. Dat is een interessant prijspunt. De serverleveranciers leveren steeds vaker goedkopere 10G kaarten, die goed te koppelen zijn aan 10G switches. 10G is daarom voor resellers een kans om aan tafel bij klanten om hun infrastructuur te gaan vernieuwen.”

Bekijk het video interview met Peter Newton hier.


SLTN Vierkant Trend Micro  BW Risk to Resilience World Tour week 20 tm 23-2023
Skykick BN 30-05 t/m 07-06

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!