Redactie - 03 september 2015

Dutch IT Society Event 2015 is succesvol verlopen

Het Dutch IT Society Event, dat dinsdagmiddag 1 september voor de tweede keer in Kasteel Cammingha in Bunnik werd gehouden, is een succes geweest. Tijdens dit netwerkevent kwamen maar liefst 400 beslissers uit de gehele IT-branche samen om te netwerken en nieuwe contacten op te doen.

Tijdens het tweede Dutch IT Society Event kwam de Nederlandse IT-industrie samen om over ontwikkelingen in de markt te praten, het netwerk te verstevigen en te toosten op een goede tweede helft van het jaar. CIO’s, IT-managers en directieleden van leveranciers, resellers distributeurs en PR- & communicatiebureaus konden tijdens een culinaire beleving met elkaar in ongedwongen sfeer netwerken.

Awards en Academy

Het evenement werd georganiseerd door Dutch IT-channel en Executive-People en mede mogelijk gemaakt door onze partners Protinus IT en Computer Profile. Tijdens het evenement werd de start van de Dutch IT Academy aangekondigd, waarbij experts masterclasses aanbieden die betrekking hebben op cloud en mobility en sales. Met een gedegen training van experts uit het veld kunnen IT-dienstverleners veel succesvoller zijn.

Verder vond de kick-off plaats voor de Dutch IT-channel Awards nominaties die op 21 januari 2016 in de wintertuin van Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam worden uitgereikt. Een drone onthulde 16 Dutch IT-channel Awards en er kan vanaf nu worden genomineerd.

Zakelijk Platform

“De organisatie kijkt terug op een geslaagd netwerkevenement met een goed gezelschap, lekker weer en uitstekend eten en drinken aldus Witold Kepinski, hoofdredacteur Dutch IT-channel. “De opkomst was zeer hoog en we hebben vele positieve reacties van onze gasten mogen ontvangen. Dat bewijst wederom dat Dutch IT-channel en Executive People in het hart van de doelgroep staan en het zakelijke platform zijn voor de ICT-branche. We kijken nu al uit naar het Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala waar ruim 300 mensen uit de hele keten op 21 januari 2016 samenkomen om het belang van de IT-channel te vieren!

Bekijk de foto’s op de Facebookpagina van Dutch IT-channel

Bekijk een uitgebreider videoverslag hier.

SLTN Vierkant Cloudian BW - week 11/12-2023
NTT BN start 31-5 TM 14-5

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!