Witold Kepinski - 03 maart 2017

Video: Innovaties op Holland Paviljoen tijdens MWC 2017

Op het Mobile World Congress 2017 in Barcelona waren ook Nederlandse bedrijven aanwezig. Een aantal van hen stond met stands op het drukbezochte Holland Pavilion, waaronder 29 startups. Dutch IT-channel en Executive People waren mediapartners en maakten een video update Met Nederlandse bedrijven die op het Holland Paviljoen stonden. Er werd gesproken met Anne Feringa (IT Engineering Lead ABN AMRO), Manon Spermon (Product Owner bij ABN AMRO), Jeroen van Glabbeek (CEO CM), Jasper Maarschalkerweerd (Communications Manager Porting XS) en Victor van Baal (Marketing Manager Qelp).

Speciaal voor de start-ups werd een Holland Lounge samengesteld, die onderdeel is van het Holland Pavilion. Binnen dit programma krijgen deelnemende bedrijven krijgen matchmaking, presentaties en workshops, netwerkgelegenheid en gratis toegang tot de beursvloer. 

Het MWC is met ruim 100.000 bezoekers en vele productlanceringen van toonaangevende bedrijven de belangrijkste bijeenkomst ter wereld voor de mobiele en IT-sector. Op het MWC komen vertegenwoordigers uit de hele wereld samen om ontwikkelingen binnen de mobiele sector en onderwerpen op het gebied van onder andere veiligheid en het 'Internet of Things' te bespreken.

Trend Micro BW week 20 rm 23-2023 Pax8 BW 29-05 tm 18-06-2023
Progress Communications BN start week 17 tm 19

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!