Redactie - 04 april 2017

Device as a Service maakt werkplek flexibel en schaalbaar (video)

Misco Solutions is nu HP Partner voor het Device-as-a-service specialisatie programma (HP DaaS). Met deze service biedt Misco HP-werkplekken op maat die meebewegen met de wensen en eisen van de moderne organisatie. HP overhandigde de HP DaaS status aan Misco Solutions in zijn kantoor in Amstelveen. Witold Kepinski, hoofdredacteur van Dutch IT-channel was erbij en sprak met Henk Bijsterbosch (General Manager bij Misco Solutions), Johan-Willem Hesseling (Manager Business Development bij Misco Solutions) en Rob Idink (Managing Director HP Nederland). 

De DaaS-dienstverlening speelt in op de groeiende vraag van bedrijven om van het bezit van hardware over te stappen naar het gebruik van hardware in de vorm van een service. Zo profiteren organisaties van flexibele ICT-dienstverlening voor een vast bedrag per maand, aldus Misco Solutions.

Kostbare financieringen voorafgaand aan ICT-projecten behoren hiermee tot het verleden. De dienstverlening is ontwikkeld om organisaties volledig te ontzorgen op het gebied van ondermeer desktops, (hybride) laptops en tablets inclusief de bijbehorende dienstverlening. Het omvat de gehele lifecycle van de werkplek, inclusief levering, beheer, onderhoud en afvoer van alle devices aldus Misco Solutions.

 

BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024
BN en BW Anderswerken 15-05-2024 tm 31-05-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!