Witold Kepinski - 12 mei 2017

Dell EMC update met SLTN CEO Eugene Tuijnman (video)

De redactie van Dutch IT-channel en Executive People deed verslag van Dell EMC World 2017 dat onlangs plaatsvond in Las Vegas. Thema van de conferentie was ‘Realize’. Hierbij werd ingegaan op het realiseren van digitale transformatie met Dell EMC business technologie en zijn partners. De partner business is cruciaal voor verdere groei van Dell EMC. Witold Kepinski, hoofdredacteur van Dutch IT-channel sprak daarover in een video interview met SLTN ceo Eugene Tuijnman, de grootste Dell EMC partner in Nederland.

Dell EMC meldt dat nu 35 miljard dollar omzet via channel partners wordt gegenereerd. Dat is bijna de helft (47 procent) van de hele omzet (ongeveer 75 miljard dollar) die Dell Technologies doet.

CEO Michael Dell vindt het zelf prima dat zijn bedrijf een hybride sales model heeft dat bestaat uit direct en indirect. Beide opties zijn goed voor verdere groei van het bedrijf. Partners zijn cruciaal voor verdere groei en er wordt ook veel meer verkocht via de channel, aldus Dell. Hierbij zijn verschillende partners betrokken zoals resellers, VARs, systeem integratoren en oem-partners die Dell producten in hun oplossingen betrekken. Hierbij speelt het vernieuwde partner programma van Dell EMC een cruciale rol.

SentinelOne BW 04-09-2023 tm 16-10-2023 Axians BW MAESTRO start 28-9 tm 28-10
Gartner BN en BW liggend 5 juli tm 5 nov 2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!