Redactie - 24 mei 2017

Max Verstappen opent Citrix Synergy in Orlando

Vanuit Monaco, waar hij zich voorbereidt op de volgende Formule 1-race, heeft de Nederlandse topcoureur Max Verstappen vandaag via een videoboodschap Citrix Synergy in Orlando geopend. Citrix is sponsor van het Red Bull Racing Team, en levert onder meer technologie voor het verzamelen van racedata. De CEO van Citrix, Kirill Tatarinov, sprak daarom vervolgens via een videoverbinding met Christian Horner, de CEO van Citrix Red Bull Racing, over deze samenwerking.

De inhoudelijke boodschap tijdens Citrix Synergy draait om het bieden van meer productiviteit, inzicht en een betere beveiliging door beveiligde digitale werkomgevingen, nieuwe clouddiensten, security en analytics. Citrix kondigde daarom in Orlando een uitbreiding aan op het gebied van beveiligde digitale werkomgevingen.

Uitbreiden

Zo introduceerde Citrix een nieuwe omgeving voor gebruikers waar mobiele, SaaS, web- en Windows apps en documenten samenkomen en die toegang, controle en werkstromen in één oplossing combineert. Met een eenmalige aanmelding krijgen werknemers toegang vanaf elk apparaat. Een belangrijk onderdeel van de aankondiging is dat Citrix het aanbod op het gebied van analytics ingrijpend gaat uitbreiden, onder meer op basis van machine learning.

Ook de activiteiten op het gebied van security worden uitgebreid, onder meer met een team dat best practices op het gebied van security gaat vastleggen om ze op te nemen in het portfolio.

Voor partners introduceerde Citrix recent nog het Citrix Services Delivery Programma.

Deze week zal het team van Executive People en Dutch IT-channel verslag doen vanuit Orlando

Trend Micro  BW Risk to Resilience World Tour week 20 tm 23-2023 Cloudian BW - week 11/12-2023
SLTN liggend

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!