Redactie - 07 juli 2017

Reportage ICT Summer Fair (1)

Deze week vond de ICT Summerfair plaats in de Fokker Terminal in Den Haag. Op dit gratis toegankelijke evenement konden leveranciers distributeurs, resellers en eindgebruikers volop netwerken, kennis updaten en inspiratie opdoen. Ook was BMW Nederland aanwezig die bezoekers bezoeker de gelegenheid gaf een proefrit in de i-serie te maken. Dutch IT-channel was als mediapartner aanwezig met haar filmstudio om verslag te doen. Hierbij werd gesproken met de Haagse wethouder Karstein Klein, ICT Fair organisator HP van Tilburg en Voiceworks directeur Stijn Nijhuis.

 Na een de eerder succesvolle ICT Winterfair 2016, met ruim 600 bezoekers, was de ICT Summerfair 2017, mede dankzij de steun van de Gemeente Den Haag, weer een slag groter geworden. In de Fokker Terminal werden de bezoekers getrakteerd op een plein waar ze bijna 60 fabrikanten, operators en distributeurs kunnen ontmoeten voor diensten op producten op het gebied van now & new business.

Het succes van de ICT fairs is dat er twee keer per jaar in een zomer en wintereditie op een ongedwongen sfeer kan worden genetwerkt.  De laagdrempelige marktplaats die zo gecreëerd wordt biedt veel meer gelegenheid tot netwerken dan een traditionele beurs. Parkeren is gratis en er is een uitgebreide netwerkborrel met Foodtrucks.

Door: Marco van der Hoeven en Witold Kepinski

Nutanix BW 30-05 tm 15-06-2023 SLTN Vierkant
Nutanix BW/BN 30-05 tm 15-06-2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!