Redactie - 06 november 2017

Wat kan technologie betekenen voor gebouwen?

De redactie van Dutch IT-channel sprak in een video interview tijdens het NCGA Congres met de voorzitter van de FHI, Piet van Veelen en met Forehand productmanager van Forehand, Richard Vermeulen. Richard Vermeulen informeert bedrijven en gebruikers over wat technologie kan betekenen voor gebouwen.

De lustrumeditie van de Nationale Conferentie Gebouw Automatisering werd dit jaar gehouden bij Taets Art & Event Park in Amsterdam. Ook dit jaar omvatte de conferentie twee dagen: woensdag 1 november en donderdag 2 november 2017. De Nationale Conferentie Gebouw Automatisering biedt sterke voordelen door kennisoverdracht over de ontwikkelingen in de gebouwautomatiseringssector waarbij vraagstukken worden besproken. Hoe verandert de technologie de bouw- en vastgoedsector? Wat is de impact van technologie op de strategie van de investeerder? Hoe verdien je als stakeholder aan gebouwautomatisering? Wat is de rol van een Systeem Architect?

Naast bekende sprekers zoals Hans de Boer (VNO NCW), Doekle Terpstra (UNETO-VNI), John Post (Topsector Energie) en Zef Hemel (Universiteit van Amsterdam) waren er veel interessante presentaties door experts uit de sector, die de bezoeker concrete kennisoverdracht rond gebouw automatisering boden. Communicatie, Internet of Things, certificering, verduurzaming, commissioning, datascience en rendement zijn enkele steekwoorden voor de gepresenteerde kennis.

Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024 CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei
Datacollectief BN 13-05-2024 tm 03-06-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!