Redactie - 07 november 2017

Dreamforce Daily: Inzicht in klanten

De eerste dag van Dreamforce in San Francisco is de dag van de aankondigingen over het Salesforce-platform. De belangrijkste aanvullingen op het portfolio is de introductie van MyTrailhead, MyEinstein, MyQuip en MyLightning, waarmee gebruikers nog eenvoudiger toegang hebben tot het platform, en nog verder kunnen personaliseren. Daarnaast kwam de aankondiging dat Salesforce intensief gaat samenwerken met Google.

myTrailhead

Met myTrailhead breidt Salesforce zijn gamified online-e-learningplatform uit. Hierdoor kan ieder bedrijf de leeromgeving customizen met zijn eigen content, branding, look-and-feel – mrt een drag-and-drop-gebruikersinterface.

myEinstein

Hiermee kunnen eheerders en ontwikkelaars AI-apps bouwen over de totale Salesforce-omgeving; via kliks – dus zonder code – met twee nieuwe machine learning-platformdiensten: Einstein Prediction Builder, waarmee klanten automatisch hun eigen AI-modellen kunnen maken die uitkomsten voorspellen voor welk veld of object dan ook in Salesforce; en Einstein Bots, die kunnen worden ‘getraind’ met historische service- en CRM-data om snel en accuraat te kunnen antwoorden op reguliere klantvragen, routinekwesties op te lossen en desgewenst naadloos over te dragen aan klantenservicemedewerkers.

myLightning

Met een paar kliks kunnen bedrijven customized apps, thema’s, flows en componenten bouwen. Met myLightning kunnen beheerders merkbeelden, kleuren, pagina-achtergrondafbeeldingen en meer aanpassen om het in lijn met hun eigen merk te brengen.

mySalesforce

Beheerders, ontwikkelaars en zakelijke gebruikers kunnen met point-and-click-tools customized mobiele apps bouwen. mySalesforce publiceert iedere customized mobiele app in de App Store en Google Play, inclusief het testen en configureren van de app voordat hij ter goedkeuring wordt ingediend.

myIoT

myIoT is voorzien van een gebruiksvriendelijke interface. Elke gebruiker kan IoT-data gebruiken voor het creëren van rules-based automation voor bedrijfsprocessen die onderdeel zijn van het Salesforce Platform.

SLTN Vierkant Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Progress Communications BN start week 17 tm 19

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!