Witold Kepinski - 08 november 2017

Digitalisering centraal tijdens Gartner Public Sector lunch (video)

Tijdens het Gartner Symposium/ITxpo 2017 event in Barcelona werd de populaire public sector lunch wederom georganiseerd. Dit keer waren top IT-beslissers uit de Benelux samengekomen om te netwerken en kennis te delen over zaken zoals digitalisering, disruptie, innovatie, AI, Big Data, Bimodal IT en IoT. De redactie van Executive People en Dutch IT-channel was erbij en maakte een video reportage met Ron Kolkman (Ministerie van Defensie), Valerie Kaisin (Gartner) en Bartjan Wegter (Nederlandse Ambassade Spanje).

De Nederlandse overheidssector is ook dit jaar goed vertegenwoordigd. Bijzonder daarin is dat de verschillende onderdelen van de overheid geen concurrenten van elkaar zijn. Ze willen elkaar dan ook graag opzoeken en spreken om over allerlei ontwikkelingen van gedachten te wisselen. Ondanks dat het buiten Nederland is, zien we dat Gartner Symposium een plek is waar veel overleg is tussen mensen van de Nederlandse overheid. Dat gebeurt ieder jaar bij de public Sector Lunch, waar al veel interessante relaties uit zijn voortgekomen die ook na Symposium hun vruchten afwerpen. Dat hebben ook de Belgische collega’s gezien, en dit jaar faciliteerde Gartner daarom ook de ontmoeting tussen Nederlandse en Belgische vertegenwoordigers van de overheid. 

De redactie van Dutch IT-channel en Executive People doet live verslag van de Gartner Symposium / ITxpo in Barcelona. Daarzijn meer dan 6000 CIO's en senior IT-managers aanwezig die een strategische kijk krijgen op de opkomende trends die IT en business vormgeven.

Gartner Symposium is een kruispunt van Gartner-analisten, branchespecialisten, peers en oplossingsproviders die samen met IT-beslissers nieuwe manieren verkennen om kritieke uitdagingen aan te gaan, beslissingen met vertrouwen te nemen en een grotere impact als leider te bereiken. De redactie maakt een aantal video’s en online artikelen van het belangrijke evenement.

Door: Witold Kepinski

Trend Micro BW week 20 rm 23-2023 Cloudian BW - week 11/12-2023
ALSO CTV BW 23-05-2023 t/m 30-05-2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!